Lietuvos režimo paskelbta iniciatyva "idėja Lietuvai", tai pompastiškas karnavalas skirtas pasityčiojimui iš žmonių Lietuvos valstybės šimtmečio proga

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2017-11-19 13:26:24, skaitė 2793, komentavo 0

Lietuvos režimo paskelbta iniciatyva

Pasityčiojimo idėja: daugelį žmonių sudomino ir daugelis įsitraukė į LR Prezidentūros pasiūlytą nacionalinę iniciatyvą vadinamą "Idėją Lietuvai".

Trumpai apie "IDĖJA LIETUVAI". Oficialiai skelbiama, kad "tai nacionalinė iniciatyva, siekianti suburti nepriklausomos šalies šimtmečio slenkstį liudijančius protus, kuriems rūpi mūsų valstybės išlikimas, stiprybė ir gerovė. Kaip gyvensime po 5, 10 ar… 100 metų? Kokią Lietuvą paliksime ateinančio šimtmečio kartoms? Kokių valstybės masto idėjų įgyvendinimas užtikrins Lietuvos gerovę ateityje?

"Idėja Lietuvai" jau suvienijo pagrindinius žiniasklaidos kanalus: DELFI, LRT, 15 min. Prie iniciatyvos jungiasi "kiti" propagandinės žiniasklaidos atstovai ir "profesionalūs" žurnalistai, visuomenės veikėjai, įvairių sričių ekspertai, socialiai atsakingas verslas. Visiems atvirą iniciatyvą globoja šalies Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis ir premjeras Saulius Skvernelis."

Taigi, matome kad iniciatyva atėjo iš Lietuvos režimo kabinetų ir režimą aptarnaujantis personalas - melo ir propagandos žiniasklaida. Iniciatyvos "angelai globėjai", taip pat režimo žmonės, politiniai kyborgai neturintis jokio žmoniškumo. Be to, jau aprašyme "idėja Lietuvai" klaidingai skelbiama, kad Lietuva - "nepriklausoma šalis."

Tai reiškia, kad šios idėjos esmė įtraukti naivius žmones į Lietuvos režimo ir Vakarų valdomos Lietuvos melo ir propagandos žiniasklaidos sukurtą didelę iliuziją, leisti žmonėms pasijusti reikšmingais, tartum jų protai, jų idėjos labai reikalingos Lietuvai ir net galinčios užtikrinti "Lietuvos gerovę ateityje".

Lietuvos režimo paskelbta iniciatyva "idėja Lietuvai", tai pompastiškas karnavalas skirtas pasityčiojimui iš žmonių Lietuvos valstybės šimtmečio proga.

Lietuvos režimas ir propagandinė žiniasklaida nenori girdėti jokių jūsų idėjų galinčios užtikrinti Lietuvos gerovę ateityje.

Mūsų "idėjos Lietuvai" galinčios užtikrinti Lietuvos gerovę ateityje nei prezidentūrai, nei vyriausybei, nei propagandinei žiniasklaidai yra visiškai nereikalingos. Lietuvos pro-Vakarietiškas režimas jau 27 metus sutartinai naikina Lietuvos valstybę ir gyventojus semdamas idėjas iš savo šeimininkų sėdinčių Briuselyje ir Vašingtone. Lietuvos režimas net negali apsaugoti Lietuvos žemių nuo užsieniečių norinčių ją pirkti, Lietuvos režimas negali apsaugoti mūsų nuo JAV/NATO sukeltų karų "pabėgėlių", Lietuvos režimas kartu su propagandine ir melo žiniasklaida persekioja tuos, kurie kovoja už Lietuvos valstybės išlikimą.

Idėja Lietuvai" be abejonės parodys pasauliui, kad tikrai esame "išskirtiniai": savo noru naikiname savo valstybę - Lietuvą, bet apsimetame, kad norime tik gero Lietuvai