Grybauskaitė ir Skvernelis

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2018-01-09 20:32:37, skaitė 2023, komentavo 5

Grybauskaitė ir Skvernelis

Liepto galas: "Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad Lietuva šiemet turi užmegzti kontaktus su Rusijos valdžios atstovais, o ligšiolinę izoliacijos politiką pavadino nenaudinga ir unikalia Europos Sąjungoje (ES)."

Taip kalbėti Lietuvos prezidentę Grybauskaitę ir ministrą pirmininką Skvernelį verčia Lietuvos reali ekonominė situaciją, kuri, kaip ir daugelio ES šalių šiuo metu yra katastrofiška.

O buvo taip:

Dalia Grybauskaitė: Rusija yra teroristinė valstybė
https://www.15min.lt/…/dalia-grybauskaite-rusija-yra-terori…

Po to:

Grybauskaitė: su Rusija geriau bendrauti, negu kariauti
http://sputniknews.lt/…/grybauskaite-su-rusija-geriau-bendr…

Kodėl:

"Spalvos" keitimas: kodėl Grybauskaitė pasisakė už bendradarbiavimą su Rusija

Pati Grybauskaitė pastaruoju metu svajoja tik apie vieną dalyką — po pusantrų metų persikraustyti iš Daukanto aikštės jaukaus kabineto į Eurokomisijos kabinetą Briuselyje. Beje, jame ji jau sėdėjo penkerius (2004-2009) metus kaip eurokomisarė biudžeto ir finansų klausimais.

Netiesiogiai Grybauskaitės svajones patvirtina ir tas faktas, kad ilgai nesvarstydama ji lengvai atsisakė statyti namą Vilniaus priemiestyje. Lietuvoje, žinoma, gerai, bet Briuselyje — geriau. Todėl reikia greitai keisti spalvą — atsisakyti amerikietiškų žvaigždučių ir juostelių ir pritapti prie europietiškos mėlynos su žvagždutėmis.

http://sputniknews.lt/…/kodel-grybauskaite-nori-bendradarbi…